logoel
Κυριακή Μάιος 20 , 2018
Font Size
   
 • Greek
 • English (United Kingdom)

Δραστηριότητες / Προγράμματα για Παιδιά & Οικογένειες

Δραστηριότητες μίαs ημέρας.
 
- rafting 7
 
1. Στίβος περιπέτειας: Παιχνίδια εναέρια και εδάφους, στις μόνιμες εγκαταστάσεις μας του rafting, δίπλα στο Πηνειό, σε υπέροχο φυσικό περιβάλον. Παιχνίδια όπως σχοινοκατάβαση, εναέριο πέρασμα, τοξοβολία, flying fox και  πολλά άλλα, βελτιώνουν την ομαδικότητα και το αίσθημα συνεργασίας. Κατώτερη ηλικία: 10 ετών.
 
dsc08459
 
2. Κανό στο Δέλτα του Πηνειού: Όπως περιγράφεται στην δραστηριότητα "Κανό στο Δέλτα του Πηνειού" της σελίδας "Δράση στο ποτάμι". Ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά / οικογένειες. Κατώτερη ηλικία: 6 ετών.
 
p8050324   
3. Canyoning (Κατάβαση Φαρραγγιού): Στην Κακόσκαλα 1Α, στην Καλυψώ 2 και Ορλία ΙΙΙ. Ιδανικό για οικογένειες που ζητούν πραγματική δράση και παιχνίδια με το νερό. Για λεπτομέρειες και περιγραφή φαραγγιών, δείτε στην ενότητα "Canyoning". Κατώτερη ηλικία: 7 ετών για την κακόσκαλα 1Α, 8-9 ετών για τον Ορλιά ΙΙΙ και 10 - 11 ετών για την Καλυψώ 2.
 
dsc08384
 
4. Rafting και monorafting στην κοιλάδα Τεμπών:  Εισαγωγή στις αρχές του Rafting, πλούσια πανίδα και χλωρίδα, ιστορία και πολύ παιχνίδι με το νερό μικροί και μεγάλοι! Βλέπε δραστηριότητα "Rafting" -  "διαδρομή κοιλάδα  Τεμπών" και "Monorafting στην κοιλάδα των Τεμπών" της σελίδας "Δράση στο Ποτάμι". Κατώτερη ηλικία: 6 ετών για το rafting και 8 ετών για το monorafting.
 
p7180043
 
5. Πεζοπορία: Ειδικά επιλεγμένες πεζοπορικές διαδρομές στο βουνό σε συνδυασμό με μάθημα χρήσης πυξίδας και αναγνώρισης χλωρίδας / πανίδας. Κατώτερη ηλικία: 8 ετών. 

p4140483

Οι τιμές των παραπάνω δραστηριοτήτων βρίσκονται στην περιγραφή της κάθε δραστηριότητας και αφορούν μεμονωμένους και μικρές ομάδες εως 8-10 ατόμων. Για μεγαλύτερες η και πολύ μεγαλύτερες ομάδες, οι τιμές διαφοροποιούνται μειωτικά, κατόπιν προσωπικής συνεννόησης.

6. Κυνήγι του χαμένου θησαυρού  τοξοβολία και fly-foxing: 10:00. Άφιξη στον χώρο των δραστηριοτήτων που βρίσκεται στον βορειοανατολικό Κίσσαβο στην περιοχή της Καρίτσας του δήμου Αγιάς του νομού Λάρισας.

Η περιοχή είναι διαμορφωμένος χώρος αναψυχής του δασαρχείου, σε υπέροχο δάσος οξιάς και βελανιδιάς, με γραφικό αναψυκτήριο για ξεκούραση, τρεχούμενα νερά και φαγητό, σε υψόμετρο λίγο πάνω από τα 500μ.

p7180032

Τα παιδιά χωρίζονται σε δύο ισομερείς ομάδες, Α και Β. (Σε περίπτωση ομάδας παιδιών που ξεπερνάει τα  50 άτομα, καλό θα ήταν αυτό να έχει ρυθμιστεί από εσάς πιο πριν εάν είναι δυνατόν).

Η ομάδα Α που θα ασχοληθεί με το κυνήγι του χαμένου θησαυρού, μπορεί να χωριστεί σε δύο η τρεις υποομάδες (Α1, Α2 η Α3, ανάλογα πάλι με τον αριθμό των συμμετεχόντων), ενημερώνεται από τους συνοδούς μας για την χρήση της πυξίδας και τους κανόνες του παιχνιδιού (πως χρησιμοποιούμε και διαβάζουμε την πυξίδα, πως ακολουθούμε μία πορεία με αυτήν κ.λ.π.). Ταυτόχρονα, στον χώρο της τοξοβολίας, η ομάδα Β που και αυτή θα έχει χωριστεί σε δύο η τρεις υποομάδες (Β1, Β2 η Β3), ενημερώνεται και ασκείται εν συντομία στην χρήση του τόξου, από του δικούς της συνοδούς.

- rafting 7

Οι υποομάδες της ομάδας Α, με την σειρά και με μία μικρή διαφορά χρόνου μεταξύ τους, ξεκινούν με την πυξίδα τους για την ανεύρεση του πρώτου σημείου, το οποίο αφού βρεθεί, τους δίνει τις πληροφορίες για το επόμενο. Με την σειρά του το επόμενο για το μεθεπόμενο κ.ο.κ. Η διαδικασία συνεχίζεται για αρκετά σημεία (τόσα ώστε η πυξίδα να περάσει τουλάχιστον από μία φορά από το κάθε ένα μέλος της ομάδας), έως ότου φθάσουν οι ομάδες, η μία μετά την άλλη στο τελευταίο σημείο του χαμένου θησαυρού, ο οποίος θα είναι ένα σακουλάκι σοκολάτες καραμέλες ή κάτι τέτοιο. Σε αυτή την δραστηριότητα τα μέλη των ομάδων θα πρέπει να δουλέψουν με συνεργασία και ομαδικότητα, ώστε να κρατάνε την σωστή πορεία και να μετράνε τα σωστά βήματα για το κάθε επόμενο σημείο με γρηγοράδα και αποτελεσματικότητα. Είναι πραγματικά ένα πολύ όμορφο, χαρούμενο και διδακτικό παιχνίδι στην φύση. Στο ίδιο διάστημα οι υποομάδες της Β θα δοκιμάζουν τις ικανότητές τους στην τοξοβολία, σε δύο ή τρεις διαδρόμους / στόχους. 

p7230103

Με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, θα γίνει η αντιστροφή των ομάδων. Η Β κυνήγι του χαμένου θησαυρού και η Α τοξοβολία.

Και στις δύο δραστηριότητες, οι υποομάδες θα χρονομετρηθούν στο κυνήγι του θησαυρού και θα βαθμολογηθούν στην τοξοβολία, ώστε να υπάρχει και το στοιχείο του υγιούς ανταγωνισμού που δίνει σε αυτές τις περιπτώσεις ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα παιδιά.

Τέλος και του δεύτερου μέρους. Ανακήρυξη νικητριών ομάδων.

Στην συνέχεια και στην περίπτωση που αριθμός των συμμετεχόντων είναι κάτω του 30, υπάρχει ο χρόνος για μία εμπειρία με το fly - foxing (εναέριο κατέβασμα σε κεκλιμένο συρματόσχοινο) που θα έχουμε ετοιμάσει στο δάσος για τα παιδιά.

Το παραπάνω πρόγραμμα ενδέχεται να μεταβληθεί ελαφρά ανάλογα με την εποχή, αριθμό ατόμων, ιδιαιτερότητες ομάδας, κ.λ.π.

Τιμή: Διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Η τιμή περιλαμβάνει:   
 • Σχεδιασμό και οργάνωση.
 • Τον ανάλογο εξοπλισμό για τις δραστηριότητες.
 • Ειδικευμένους συνοδούς.
 • Ελαφρό σνακ στο διάλειμμα. (Σάντουιτς μάλλον μια και μιλάμε για παιδιά).
 • Μάθημα εισαγωγής στην κάθε δραστηριότητα.

 

 

Προγράμματα / προτάσεις από δύο ημέρες και πάνω.

1. Διήμερο για Σχολεία / σχολικές εκδρομές: Συνδυασμός κάποιων από τις παραπάνω δραστηριότητες, αποτελεί ιδανικό διήμερο ή τριήμερο δραστηριοτήτων, ιδιαίτερα σαν σχολική εκδρομή, με όλα τα μοναδικά οφέλη και ειδικές τιμές.

picnikcollage5

Φροντίζουμε διαμεσολαβιτικά και την διαμονή στην περιοχή, στην περιπτωση που δεν είστε γνώστες αυτής.
Για περισσότερες λεπτομέρειες ελάτε σε επαφή μαζί μας, για να φτιάξουμε από κοινού το πρόγραμμα που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.
 
Ενδεικτικά παραθέτουμε το ακόλουθο πρόγραμμα:

Ημέρα 1: Πεζοπορία και προσανατολισμός. 

Ημέρα 2:Στίβος περιπέτειας.

 
Πιο αναλυτικά:
 
Ημέρα 1: Άφιξη στην περιοχή στις 11:00. Τακτοποίηση στον επιλεγμένο χώρο της διαμονής σας, και φαγητό.

13:30 μεταφορά με το λεωφορείο στην περιοχή όπου θα γίνει το περπάτημα και το παιχνίδι προσανατολισμού [χαμένος θησαυρός]. Στην διάρκεια του περπατήματος θα γίνει μάθημα χρήσης πυξίδας και αναγνώριση χλωρίδας πανίδας. Το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού έχει να κάνει με τον εντοπισμό σημείων μέσα στο δάσος με την χρήση πυξίδας, χωρισμένοι σε ομάδες. Στο τελευταίο σημείο μέσα στο δάσος περιμένει ο θησαυρός. Παιχνίδι στη απόλυτη φύση, κίνησης, ομαδικότητας, σκέψης.

Η όλη διαδικασία θα διαρκέσει περίπου 6 ώρες χαλαρά με υπαίθριο απογευματινό  πικ-νικ.

Στις 7:30 περίπου επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 2: 10:00 μεταφορά με το λεωφορείο στο χωριό Παραπόταμος [40 λεπτά] δίπλα στον Πηνειό όπου και η βάση μας του Rafting και του στίβου περιπέτειας.

Στις 12:00 περίπου αρχίζουμε με δραστηριότητες, όπως, εναέριο πέρασμα, σχοινοκατάβαση, fly-foxing, ισορροπία και τοξοβολία, χωρισμένοι σε ομάδες. Παιχνίδια ομαδικότητας και συνεργασίας σε απόλυτα φυσικό περιβάλλον. Η όλη διαδικασία θα διαρκέσει 6 ώρες χαλαρά με πικ-νικ. Στις 6:00 περίπου έτοιμοι για αναχώρηση και επιστροφή.

Οι αναφερόμενες ώρες είναι ενδεικτικές, αλλά πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Ενδέχεται να μεταβληθούν ελαφρά ανάλογα με την εποχή, αριθμό ατόμων κ.λ.π.

Τιμή:  Διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων. 

Η τιμή αφορά μόνο τις δραστηριότητες και ότι αυτές περιλαμβάνουν (ότι και με όλες τις δραστηριότητές μας), δηλαδή:
α. Σχεδιασμό και οργάνωση. 
β. Τον ανάλογο εξοπλισμό για τις δραστηριότητες. 
γ. Ειδικευμένους συνοδούς. 
δ. Ελαφρό σνακ στο διάλειμμα της κάθε δραστηριότητας. (Σάντουιτς μάλλον μια και μιλάμε για παιδιά). 
ε. Μάθημα εισαγωγής στην κάθε δραστηριότητα.

Η διατροφή, διαμονή και μαζική κύρια μετακίνησή σας δεν περιλαμβάνονται. Το θέμα της διαμονής εάν επιθυμείτε, μπορούμε και διατειθόμαστε να το αναλάβουμε διαμεσολαβητικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελός σας, χωρίς καμία επιβάρυνση από πλευράς σας.

 

2. Δεκαήμερη κατασκήνωση υπαίθριων πολυδραστηριοτήτων ψυχαγωγίας, άθλησης, επικοινωνίας και βιωματικής εκμάθησης για παιδιά: Μια σύγχρονη μέθοδος ομαδικής και προσωπικής ανάπτυξης που στηρίζεται σε μια σειρά βιωματικών δραστηριοτήτων.

Ποιοι είναι οι βασικοί στόχοι του προγράμματος;picnikcollage6   

Ψυχαγωγία και άθληση μέσα από την ενασχόληση με τις υπαίθριες δραστηριότητες / σπορ του προγράμματος. 

Ουσιαστική και υπεύθυνη γνωριμία με τις διάφορες υπαίθριες δραστηριότητες και διαμόρφωση συγκεκριμένης άποψης για την   σχέση του συμμετέχοντα με αυτές. Αυτό με την σειρά του θα βοηθήσει το παιδί να επιλέξει στο άμεσο μέλλον κάποια δραστηριότητα για πιο συστηματική ενασχόληση – χόμπι – με τα σχετικά θετικά αποτελέσματα που αυτό θα επιφέρει.

Καλλιέργεια μέσα από τις δραστηριότητες του σεβασμού προς την φύση και όχι της επιθετικότητας = Οικολογική αφύπνιση.

Μέσα από τις δραστηριότητες και την διαβίωση στην ύπαιθρο, βελτιώνεται η δεξιότητά του παιδιού στο να συνεργάζεται αρμονικά με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, καθώς και η ικανότητα αξιολόγησης διαφόρων καταστάσεων και κινδύνων.

Σχολές εκμάθησης, παιχνίδια επικοινωνίας και συλλογικότητας και συμμετοχή στις καθημερινές εργασίες – εργαλεία για την δημιουργία γόνιμου πεδίου λειτουργίας της ομάδας.

Που γίνεται;  
Στις εγκαταστάσεις της Olympos Trek, στην μοναδική φύση του βορειοανατολικού Κισσάβου. Η βάση μας βρίσκεται κοντά στην θέση Αρiόπρινο στις βόρειες πλαγιές του Κισσάβου, σε υψόμετρο 350μ., 10 χιλ. από το Στόμιο και 7.5 χιλ. από την Καρίτσα. Από την Λάρισα απέχει μία ώρα οδικώς. Όλες οι περιοχές δραστηριοτήτων εκτός κατασκήνωσης βρίσκονται στην άμεση περιοχή, σε πολύ κοντινή ακτίνα. Η περιοχή γενικότερα συνδυάζει τέλεια βουνό και θάλασσα με τις ανάλογες δραστηριότητες.
 
Που κοιμώμαστε;   
Σε αντίσκηνα τύπου "Igloo" 2 ή 3 ατόμων στον ιδιωτικό χώρο της βάσης μας.
 
Τι τρώμε;
Η βάση μας στον χώρο της κατασκήνωσης διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και χώρο εστίασης για τουλάχιστον 20 άτομα. Μαγειρεμένο σπιτικό φαγητό κάθε μέρα.

Τρία βασικά γεύματα: Πρωινό, μεσημεριανό (κατά την διάρκεια ή μετά την δραστηριότητα της ημέρας) και βραδινό. Ενδιάμεσα, κυρίως το απόγευμα, μπορεί να υπάρχει και ένα είδος κολατσιού. Εκτός του φρούτου, ανά τακτά διαστήματα θα υπάρχει γλυκό και χυμοί φρούτων.

Ενδεικτικά:

Πρωινό: Γάλα με κακάο, χυμός ή τσάι, δημητριακά, αυγό, και βούτυρο με μαρμελάδα και μέλι.

Μεσημεριανό: Εκτός κατασκήνωσης λόγω δραστηριότητας, χορταστικό σάντουιτς, πίτα σπιτική και χυμός. Εντός κατασκήνωσης (3 φορές περίπου), ζυμαρικά με διάφορες σάλτσες ή μπιφτέκι ή λουκάνικο ή όσπρια με διάφορες σαλάτες, τυρί και φρούτο.

Βραδινό: Ψητά στα κάρβουνα, σουβλάκια, λουκάνικα, μπριζόλες, μπιφτέκια, ζυμαρικά, μαγειρευτά φαγητά κατσαρόλας και φούρνου, συνοδευτικά όπως πατατοσαλάτα και ζυμαρικά με μαγιονέζα και λαχανικά, σαλάτα και τυρί, γλυκό και φρούτα.

Την πρώτη μέρα της συνάντησης, όλοι μαζί θα συζητήσουμε και εκτός των άλλων, θα φτιάξουμε και το μενού της κατασκήνωσης, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και συνδυάζοντας στο μέτρο του εφικτού τις προτιμήσεις όλων.

Υpicnikcollage4γιεινή; 
Κλειστές τουαλέτες και ντούζ με ζεστό νερό και νιπτήρες.
 
Ποιοι μας φροντίζουν;    
Διατροφή: Μάγειρας και βοηθός.
 
Παιχνίδια / δράσεις επικοινωνίας: Δύο συνεργάτες με μεγάλη εμπειρία και ειδίκευση στον χώρο. 
 
Υπεύθυνος κατασκήνωσης / γενικών καθηκόντων: Φροντίζει για την ομαλή λειτουργία της κατασκήνωσης (τήρηση του καθημερινού χρονοδιαγράμματος, ομάδων εργασίας κ.λ.π.)
 
Συνοδοί υπαιθρίων δραστηριοτήτων: Δύο βασικοί, έμπειροι και ειδικευμένοι στις συγκεκριμένες δραστηριότητες συνοδοί. (Σε κάποιες δραστηριότητες όπως π.χ. το canyoning, οι συνοδοί θα αυξάνονται σε τρεις ή τέσσερεις).
 
Τι εξοπλισμό χρειαζόμαστε για τις υπαίθριες δραστηριότητες;
Για την κάθε δραστηριότητα διατίθεται από εμάς ο ανάλογος εξοπλισμός ο οποίος πληρεί τις διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας. Οι συμμετέχοντες φέρουν μαζί τους μόνο τα προσωπικά τους απαραίτητα, τα οποία θα αναλυθούν αμέσως μετά.
 
Τι πρέπει να φέρουμε μαζί μας;  
α. Τον απαραίτητο προσωπικό ρουχισμό για την εποχή, για διαβίωση 10 ημερών. (κάμποσες βερμούδες και μπλουζάκια και 2 τουλάχιστον αθλητικές φόρμες). 
β. Μπουφάν και πουλόβερ ή φούτερ. 
γ. Μαξιλάρι και μαξιλαροθήκη. 
δ. Πετσέτα προσώπου και μπάνιου. 
ε. Σαμπουάν και προσωπικά είδη υγιεινής. 
στ. Καπέλο για τον ήλιο.
ζ. Παπούτσια περπατήματος ή καλά αθλητικά για τις δραστηριότητες που έχουν περπάτημα. 
η. Παπούτσια νερού ή αθλητικά που θα βρέχονται, για τις δραστηριότητες νερού. 
θ. Δύο μαγιό. 
ι. Σακίδιο. 
κ. Υπνόσακο.
 
Τι δραστηριότητες /σπορ θα κάνουμε;  
Ποδήλατο βουνού. Σε δασικούς δρόμους στον ανατολικό Κίσσαβο μέσα σε υπέροχα δάση βελανιδιάς, οξιάς και καστανιάς και με υπέροχη θέα προς την θάλασσα.
 
Ορεινή πεζοπορία και διαβίωση. Ανάβαση στην κορυφή του Κισσάβου εφαρμόζοντας στην πράξη τις γνώσεις προσανατολισμού που αποκομίσαμε στο ανάλογο μάθημα, με την χρήση πυξίδας και χάρτη. Η θέα μοναδική προς Όλυμπο, Πήλιο, Θεσσαλική πεδιάδα και Πίνδο, Αιγαίο και Θερμαϊκό κόλπο. Με καθαρό καιρό θα δούμε την Χαλκιδική και τον Άθωνα! 
 
Κανώ ποταμού. Διάσχιση τμήματος του δέλτα του Πηνειού, όπου μέσα από έναν πλούσιο βιότοπο και καταφύγιο μεγάλης ποικιλίας πουλιών, θα οδηγηθούμε μέσα από το στόμα του ποταμού στο Αιγαίο! Μοναδική εμπειρία για τα παιδιά.
 
Αναρρίχηση, σχοινοκατάβαση (ραπέλ), εναέρια παιχνίδια. Μύηση στις τεχνικές και την ευχαρίστηση των κάθετων βημάτων. Πως τοpicnikcollage9 σχεδόν αδύνατο με σωστή κίνηση, τοποθέτηση του βάρους μας με ηρεμία και συγκέντρωση, γίνεται δυνατό και ίσως εύκολο. Η πρακτική βιωματική απόδειξη του «θέλει τρόπο και όχι κόπο». Η απόλαυση πια της κατάβασης με σχοινί (θα το έχουμε ήδη μάθει σε προηγούμενο μάθημα), είναι γεγονός.
 
Rafting και φουσκωτό καγιάκ & Monoraft. Διάσχιση τμήματος της κοιλάδας των Τεμπών με φουσκωτά σκάφη *θέσια, 6θέσια, αλλά και διθέσια, μας βάζουν σε έναν ολότελα διαφορετικό κόσμο, σίγουρα πρωτόγνωρο για τους περισσότερους από εμάς. Τα σκάφη, με πολλές δυνατότητες, ασφαλέστατα και σταθερά, μας φέρνουν σε μία ιδιαίτερη επαφή με το συγκεκριμένο τμήμα του Πηνειού γεμάτο ιστορία και γεωλογικό ενδιαφέρον. Θα παρατηρήσουμε και θα αναγνωρίσουμε ιδιαίτερα είδη πουλιών.
 
Canyoning (διάσχιση φαραγγιού). Το canyoning συνδυάζει ίσως τα περισσότερα σε σχέση με άλλες δραστηριότητες. Κολύμπι σε βάθρες, φυσικές νεροτσουλήθρες, κατάβαση με σχοινί σε μικρούς καταρράκτες κ.α. Οι μεγάλοι ξαναγίνονται παιδιά και οι μικροί απλώς βρίσκονται στο στοιχείο τους εκπληρώνοντας αρχέγονες τάσεις του ανθρώπου για απόλυτη επαφή με τα στοιχεία της φύσης.
 
Τι θα μάθουμε; 
Προσανατολισμο. Χρήση πυξίδας και χάρτη / χάραξη πορείας.
 
Διαβίωση στην ύπαιθρο. Βασικές αρχές διαβίωσης και επιβίωσης στην ύπαιθρο. 
 
Για κάθε δραστηριότητα που θα κάνουμε, θα προηγείται εκτενές μάθημα που θα αφορά τις τεχνικές που απαιτούνται γι’ αυτήν και την χρήση του εξοπλισμού.  
 
Εισαγωγή στην γνώση πανίδας και ιδιαίτερα της τόσο πλούσιας χλωρίδας της Ελληνικής φύσης. Αναγνώριση δένδρων, φυτών, βοτάνων, πουλιών.
 
Σχοινοκατάβαση (ραπέλ). Πλήρης εξοικείωση με την τεχνική της κατάβασης με σχοινί.
 
Τι άλλο;
Κάθε βράδυ, μετά το φαγητό, τα παιδιά θα ανταλλάσσουν ανοιχτά τις απόψεις τους για τα γενόμενα, θα βρίσκουν λύσεις, θα παίρνουν αποφάσεις σαν ομάδα, με την βοήθεια των ειδικών στον χώρο συνεργατών με πολύχρονη και καταξιωμένη παρουσία ιδιαίτερα στο εξωτερικό, στο χώρο του ομαδικής σκέψης και συλλογικότητας. Κάτι πολύ καινούργιο για τα Ελληνικά δεδομένα, που η Olympos Trek έχει ήδη εφαρμόσει σε συνδυασμό με τις δραστηριότητές της σε κάποια προγράμματα, με εκπληκτικά αποτελέσματα και πάντα σε συνεργασία με τους συγκεκριμένους συνεργάτες.

Η κατασκήνωση θα διαρκέσει 11 ημέρες με την ημέρα έναρξης και την ημέρα λήξης και αναχώρησης.

Πως εξελισσεται μία τυπική μέρα στην κατασκήνωση;

 • 8.00 ξύπνημα.
 • 9.00 πρωινό.
 • 10.00 προετοιμασία εξοπλισμού για την δραστηριότητα.
 • 11.00 αναχώρηση για την δραστηριότητα.
 • 17.00 επιστροφή στην κατασκήνωση, ξεκούραση, ελεύθερος χρόνος, υγιεινή.
 • 20.00 βραδινό γεύμα.
 • 21.00 κύκλος γύρω από την φωτιά, επικοινωνία ομάδας, απολογισμός ημέρας, τραγούδια, χαλάρωση.
 • 23.00 ύπνος.

 

 

gallery_camera

 

 

 

 

 

 

Η τιμή περιλαμβάνει

 

Έμπειρους και εξειδικευμένους οδηγούς / συνοδούς για την κάθε δραστηριότητα.

Τον απαραίτητο εξοπλισμό ανά δραστηριότητα.

Μάθημα αρχαρίων πριν την δραστηριότητα.

Τοπικές μηχανοκίνητες μετακινήσεις εκτός ασφάλτου, όταν και όπου χρειάζονται.

Μεσημεριανό ή απογευματινό πικ-νικ στην διάρκεια η τέλος της δραστηριότητας.

Ζεστό ρόφημα και βουτήματα στην διάρκεια της δραστηριότητας.

Οι ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνουν το ΦΠΑ.

Τιμές / Προσφορές

Οι ανωτέρω τιμές αφορούν μεμονωμένους και μικρές ομάδες εως 8-10 ατόμων. Για μεγαλύτερες η και πολύ μεγαλύτερες ομάδες, οι τιμές διαφοροποιούνται μειωτικά, κατόπιν προσωπικής συνεννόησης.

H τιμή ανά άτομο για την κάθε δραστηριότητα ισχύει εάν οι συμμετέχοντες είναι 4 και άνω άτομα. Έτσι εάν είστε παρέα τουλάχιστον 4 ατόμων και άνω, έχετε απόλυτη ευελιξία για υλοποίηση οποιασδήποτε δραστηριότητας σε οποιονδήποτε χρόνο. Εάν είστε λιγότεροι των τεσσάρων, κλείνετε θέση σε ήδη προγραμματισμένη δραστηριότητα δημιουργώντας ομάδα με κάποιους άλλους. Εάν αυτό για οποιονδήποτε λόγο δεν είναι εφικτό και επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε την δραστηριότητα έστω και λιγότεροι των τεσσάρων, αυτό γίνεται, από την στιγμή που γίνεται αποδεκτή από τους συμμετέχοντες η καταβολή του ποσού του ελάχιστου των τεσσάρων ατόμων.

Για οικογένειες με τέσσερα παιδιά και άνω και κάτω των 14 ετών, το ένα παιδί δωρεάν.

Στο Rafting εάν είστε αμιγής ομάδα (παρέα) 8 ατόμων το ένα άτομο δωρεάν.